Cookies

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy statement.

HORKA International B.V.

Over HORKA

Met meer dan 60 jaar ervaring inspireert het Nederlandse familiebedrijf HORKA paardensportliefhebbers met producten voor ruiter en paard over de hele wereld.
HORKA heeft veel kennis en ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hippische producten. Of het nu gaat om maatwerk, teamkleding, uniformkleding voor defensie, stalartikelen of artikelen voor uw paard, HORKA denkt graag met u mee!

Onze producten zijn gemaakt om te presteren, ongeacht de omstandigheden. Het ontwerpteam werkt dagelijks met passie aan de nieuwste producten voor ruiter en paard. Recente trends worden omgezet in collecties om zo elk seizoen een stijlvol, technisch en functioneel assortiment te kunnen bieden. De op elkaar afgestemde thema’s en producten stellen ruiter en paard in staat om een uniek team te vormen.

Wij brengen betaalbare producten van goede kwaliteit, die voor alle ruitersportliefhebbers verkrijgbaar zijn middels een wereldwijd dealernetwerk. Daarnaast streven wij als typisch Nederlands bedrijf, naar een flexibele en optimale service richting onze klanten. Deze kenmerken hebben geleid tot een goede reputatie en sterke positie van het merk HORKA op de hippische markt.

De open mentaliteit van HORKA heeft bewezen een groot succes te zijn. HORKA heeft een goed gevestigd netwerk op de internationale hippische markt en levert aan ruitersportzaken via een uitgebreid netwerk in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Het hoofdkantoor van HORKA is gevestigd in Nederland, hét centrum van de paardensport in Europa.

Sinds 2018 is HORKA officieel partner en leverancier van de teamkleding voor de 'KNHS'. Door samen te werken met organisaties en professionals als de familie van Silfhout, kunnen behoeften en ervaringen met bestaande ruitersport producten worden omgezet in nieuwe innovatieve ideeën en producten.

Missie:
Het leveren van kwalitatieve en innovatieve producten voor ruiter & paard tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding om zo het maximaal mogelijke te bewerkstelligen voor het bedrijf, haar werknemers, leveranciers, de retailers, de maatschappij en het milieu.

Visie:
Een wereldwijd leidend en goed aangeschreven bedrijf en merk te zijn in de hippische markt, met zakelijk ethisch, sociaal en omgeving verantwoordelijkheid in alle groepen waarin wij werkzaam zijn.

  • WEDERZIJDS RESPECT Wij creëren een gemoedelijke werksfeer waarin collega’s zich vertrouwd voelen om creatieve ideeën te uiten.
  • TEAM Wij lossen gezamenlijk knelpunten op.
  • TROTS Wij werken met een sterk gevoel van trots voor ons het bedrijf en het merk HORKA.
  • KLANT FOCUS Ons gedrag en onze beslissingen zijn altijd een reflectie van onze klant focus.